diumenge, 31 de gener del 2010

Recordatori: Modificacions en l'horari de 4t D

Recordeu el alumnes de 4t D que s'han fet modificacions a l'horari. Aquestes modificacions comencen a aplicar-se aquesta setmana. Per veure l'horari definitiu, aneu al final d'aquest bloc (part infarior) o observeu el taulell de la vostra aula.

dijous, 28 de gener del 2010

Viatge a Itàlia 4t ESO. Juny 2010

VIATGE DE 4t ESO. 14 – 18 JUNY 2010
ITÀLIA: VENÈCIA – FLORÈNCIA – PISA (5 dies en autobus i vaixell)

14 de juny: PUNT D'ORIGEN – SIRMIONE – VERONA – LIDO.
Sortida a les 00,01h del centre en direcció a la Junquera, per dirigir-nos cap a Itàlia. Arribada cap a les 12,00h a Sirmione, poble medieval al Llac di Garda (el més gran d'Italia).Dinar. Sortida cap a la població de Verona, temps per veure el balcó de la Casa de la Giulietta.Visita a les Arenes, el tercer amfiteatre mes gran i un dels mes ben conservats on se celebren cada any els conegudissims festival d'òpera. Temps per passejar pel centre.Tornada a Lido di jesolo, sopar i allotjament a l'hotel.




15 de juny: LIDO – VENÈCIA – LIDO.
Esmorzar a l'hotel. Sortida amb l'autocar fins a Punta Sabbione, per agafar el vaporetto que ens portarà fins a Venècia. A la ciutat dels canals podrem visitar, la basílica de Sant Marc, el pont de Rialto, pujar a una gòndola i perdre’ns (no gaire) pels carrers de la ciutat. Dinar. Tarda lliure i tornada amb vaporetto i bus fins l'hotel, que està a Lido di Jesolo. Sopar i allotjament a l'hotel.



16 juny: LIDO DI JESOLO – FLORÈNCIA – MONTECATINI TERME
Esmorzar a l'hotel, sortida molt d'hora (07,30) cap a Florència.Arribada a Florència a les 11,30h, visita de la Galleria del'Accademia, dinar i visita al centre de la ciutat, Piazza Nettuno, Palazzo Comunale, Torre Garisenda... Tarda; pujarem a la cupula de la catedra. Sortida cap a Montecatini a les 19.00h. Sopar i allotjament a l'hotel.



17 juny: MONTECATINI – LUCCA - PISA - CIVITAVECCHIA – NIT DE TRAVESSA
Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a la població emmurallada de Lucca. Visita al centre històric, catedral, piazza del amfiteatre... Sortida cap a Pisa per visitar la Piazza del Miracolo, on es troba la famosa torre, la catedral i el baptisteri. Temps per visitar el conjunt arquitectònic i dinar. A la tarda trasllat al port de Civitavecchia per tal d'embarcar al vaixell de tornada cap a Barcelona. Sortida a les 22,00h.



18 juny: BARCELONA - SABADELL.
Arribada a Barcelona, cap a les 18h. Trasllat a l’IES Sabadell i fi del viatge.


PREU PER PERSONA: 375€  
o AUTOCAR SEGONS ITINERARI DESCRIT.
o ACCOMODACIÓ EN BUTAQUES EN EL TRAJECTE CIVITAVECCHIA – BARCELONA
o 2 NITS D'HOTEL*** A LIDO DI JESOLO EN RÈGIM DE M.P.
o 1 NIT D'HOTEL*** A MONTECATINI TERME EN RÈGIM DE M.P.
o DINAR A SIRMIONE, VENÈCIA, FLORÈNCIA I PISA.
o SOPAR I DINAR AL VAIXELL
o GUIA ACOMPANYANT DE L'AGÈNCIA.
o ENTRADA A LES ARENES DE VERONA I A LA CÚPOLA DE FLORÈNCIA.
o PASSEIG EN GÒNDOLA.
o 2 TRAJECTES EN VAPORETTO.
o RESERVA DELS PRINCIPALS MUSEUS A VISITAR.
o MATERIAL DIDÀCTIC PELS ALUMNES I MATERIAL TÈCNIC PELS PROFESSORS.
o ASSEGURANÇA TURÍSTICA I DE RESPONSABILITAT CIVIL DE GRUP.
o BUTLLETES PRO-VIATGE FI DE CURS.
o I.V.A. INCLÒS

dimecres, 27 de gener del 2010

DENIP: en poques paraules.

I ARA QUÈ? Orientació acadèmico-professional

És el moment de fer una de les decisions importants en la teva vida, ja que aquest curs acabaràs el 4t de la ESO, i cal analitzar l’oferta educativa per tal de prendre la decisió: en què et formaràs els pròxims anys per a dedicar-t'hi professionalment més tard.

Has de tenir en compte que les preinscripcions per als estudis post-obligatoris són al maig aquest any. És important tenir tota la informació de les preinscripcions amb temps.


La Generalitat dóna informació sobre els estudis disponibles a Catalunya que pots cursar. 

Com a estudis postobligatoris pots escollir principalment entre:

Et recomano que consultis el Follet informatiu del Batxillerat que hi trobaràs allí, t'aclarirà molts possibles dubtes que et sorgeixin.

CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ
Com usar aquesta pàgina web? consulta per famílies professionals, la que més encaixi amb els teus propòsits, i d'allí els GM (els cicles de grau mitjà que més t'interessin). A la dreta trobaràs un accés en un rectangle vermell on t'indica en quins centres de cada comarca o ciutat es poden localitzar (Centres on es pot cursar).

 * Poden matricular-se en centres d’ensenyament d’adults les persones que tinguin entre 16 i 18 anys i que vulguin fer la preparació per a la prova d’accés a cicles formatius de grau mitjà i a la formació bàsica si justifiquen, en aquest darrer cas, motius laborals o altres circumstàncies específiques.


ALTRES OPCIONS (Poden complementar altres estudis o ser una sortida alternativa)

1)  Auxiliar de vol/Operador-a aeri
2)  Idiomes     
3) Cossos de seguretat de l’estat: (s’hi pot accedir per oposicions)
etc.



Si no vols continuar estudiant o vols treballar i estudiar a l’hora, fes-te un currículum i fes una ullada al MÓN LABORAL

HORARIS:

HORARIS DE 4t
Horari de 4t A
Horari de 4t B
Horari de 4t C
Horari de 4t D
Horari de 4t E