diumenge, 29 de novembre del 2009

CAN VEI LA LAUZETA MOVER

Can vei la lauzeta mover és una cançó trovadoresca de Bernat de Ventadorn que heu d'utilitzar per a fer una anàlisi musical. Escolteu-la, és molt bonica, i feu el treball tant bé com sabeu. Que vagi bé!

divendres, 20 de novembre del 2009

Sortida a Olot 19 de novembre 2009

Aquí teniu algunes fotos de la sortida.

El temps ens va acompanyar, no va ploure i els volcans no van entrar en erupció.

Què més es podia demanar?   (potser una pujada una mica més plana!!!)

dimecres, 18 de novembre del 2009

Reunió de pares i tutors de 4t d'ESO


Com ja sabeu, dilluns 23 estem convocats tots els pares i tutors a la reunió que es farà a l'institut a les 18:00
Esperem aclarir els vostres dubtes i oferir-vos tot el suport des de l'equip de tutors per tal de tirar endavant l'última etapa d'estudis obligatoris dels vostres fills.
Us esperem!

Per fi anem a Olot!


Finalment els quarts anirem a Olot aquest dijous, 19 de novembre.
Visitarem alguns indrets de la zona volcànica de la Garrotxa per conèixer millor els nostres companys i professors, per aprendre sobre la zona i sobre nosaltres mateixos, i per gaudir al màxim.


Sortirem del centre a les 9:00 pel que tothom ha d'arribar a les 8:30 per facilitar l'organització.
Tornarem als voltants de les 4:30
Cal que porteu: esmorzar i dinar, aigua, roba d'abric, bon calçat, un bolígraf i una carpeta (per a treballar-hi a sobre i per guardar el dossier) i una càmera fotogràfica, si en teniu.

Els que no vingueu a la sortida, heu d'assistir a classe de 8:30 a 14:00, llevat que justifiqueu degudament la vostra absència. Hi ha feina programada per fer al centre.

dissabte, 7 de novembre del 2009

Xerrada sobre la violència de gènere



Durant aquest mes els alumnes de 4t estem assistint a unes xerrades sobre la violència de gènere. La Laura Cañadell i Castellà (Agent local d'Igualtat del Programa d'Igualtat Dona-Home de l'Ajuntament de Sabadell) ens explica amb l'ajut del cinema en què consisteix aquest tipus de violència i com detectar-la. Si la sabem reconèixer, la sabrem combatre.

Exposició: Resistents i deportades

Durant aquests dies els alumnes de 4t, així com tots els alumnes del centre que ho desitgin podran veure a l’Institut l’exposició Resistents i deportades.

Aquesta exposició tracta sobre la història de la resistència i la deportació femenina, a partir de la trajectòria de dones de diferents nacionalitats d’Europa, amb especial èmfasi en els dones republicanes espanyoles i en la història i evolució del camp de Ravensbrück. El contingut de la mostra combina informació històrica amb textos i dibuixos extrets d’obres de les pròpies deportades.

Es tracta d'una exposició itinerant realitzada amb material cedit per l'Associació Amical de Mauthausen i altres camps i de totes les víctimes del nazisme d’Espanya, que agrupa als exdeportats republicans dels camps de concentració del nazis, així com els familiars i amics, tant dels supervivents com dels deportats assassinats als camps.

Conferència sobre l’Holocaust i els camps nazis


El passat dimecres 4 de novembre, vam assistir a la conferència sobre les deportacions dels republicans exiliats als camps de concentració nazis durant la segona guerra mundial. Els ponents van ser en Llibert Villar i en Tomàs Rebollo, membres d'Amical de Mauthausen.
Va ser una xerrada molt interessant i impactant per a tots plegats, professors i alumnes.

HORARIS:

HORARIS DE 4t
Horari de 4t A
Horari de 4t B
Horari de 4t C
Horari de 4t D
Horari de 4t E